Isolerend & Akoestisch Snelle levering Beste prijs Keuze uit je eigen foto of 1000+ patronen

Ecologisch & duurzaam Snelle levering Beste prijs Keuze uit je eigen foto of 1000+ patronen

Home 9 Retour & Garantie

Retourbeleid

Garantie & Retour

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@multitex-pro.nl.

Mocht je bestelling een druk-of maatwerkfout bevatten, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit aan ons kenbaar maken. Je kunt dit via de mail aan ons kenbaar maken met opgave van je bestelnummer waarna je de retourvoorwaarden ontvangt, samen met een formulier voor de herroeping van de aankoop. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren naar ons magazijn in Nederland. (Boddenstraat 70, 7607 BN Almelo)

De kosten voor het retourzenden komen voor rekening van de koper. Let op dat de interieurproducten van Multitex-Pro.nl niet via gewone brievenbuspost geretourneerd kunnen worden, maar dat dit via een pakketdienst moet gebeuren. Na ontvangst van het product, mits in goede en originele staat, wordt de volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen. We betalen het orderbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Speciaal voor jou gefabriceerde producten zoals gepersonaliseerd fotobehang, kan niet geretourneerd worden mits ze een druk- of maatwerk fout bevatten.

Mocht je onverhoopt niet het juiste product ontvangen dan draagt Multitex-Pro er zorg voor dat het product zo snel mogelijk geruild wordt op kosten van Multitex-Pro.nl. Indien je de bestelling niet correct ontvangt, of indien er sprake is van zichtbare beschadiging van de verpakking, noteer dit dan op de afleverbon en meld dit dan binnen 48 uur aan Multitex-Pro.nl. Indien nodig zorgt Multitex-Pro.nl voor vervanging van het beschadigde product.

Na het (deels) aanbrengen van het behang kan over het product niet worden gereclameerd. Het aanbrengen houdt aanvaarding van het product in. Het al dan niet goed bevestigen van het fotobehang op de muur of andere ondergrond valt voor risico van de koper. Let er dan ook op om vooraf het product te bekijken en te meten op mogelijk onvolkomenheden. En als er vragen zijn over het plakken, kun je altijd vooraf contact met ons opnemen of onze montage handleiding raadplegen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@multitex-pro.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.multitex-pro.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.