Isolerend & Akoestisch Snelle levering Beste prijs Keuze uit je eigen foto of 1000+ patronen

Ecologisch & duurzaam Snelle levering Beste prijs Keuze uit je eigen foto of 1000+ patronen

Home 9 Levering

Levering en verzending

 

1. Verzending
Tijdens het bestelproces op multitex-pro.nl kies of je de bestelling zelf ophaalt of laat bezorgen. De bezorgopties worden bepaald op basis van de grootte van jouw order en hoe snel je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Alle spoedtoeslagen en de bezorgdatum worden overzichtelijk weergegeven tijdens het bestellen. Je bepaalt zelf de bezorgdatum en welke bezorgoptie het beste bij jou past. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling in huis hebt en wat de kosten zijn!

2. Verzendkosten
Jouw verzendkosten berekenen is eenvoudig: plaats de gewenste producten in de winkelwagen, kies het bezorgadres en selecteer de bezorgdatum. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare verzendopties inclusief de verzendkosten. Bij wat kleinere formaten starten de verzendkosten v.a. € 7,95.

Door de diversiteit van van de bestelde afmetingen worden de verzendkosten berekend over de hele bestelling en dus niet voor ieder artikel apart. Onze tip: combineer bestellingen en bespaar op verzendkosten met ONB, Ongeacht formaat en hoeveelheid betaal je maximaal:

Nederland (excl. Waddeneilanden): € 45,00, op zaterdag € 95,00
Nederland- Waddeneilanden: € 70,00, op zaterdag € 95,00
België-Vlaanderen: € 50,00
België-Wallonië: € 70,00

3. Afhalen
Kom je liever persoonlijk langs om jouw bestelling af te halen? Dan betaal je € 5,- voor handeling en verpakkingskosten. De koffie is gratis!

De afhaallocaties en openingstijden zijn:
Boddenstraat 70, Almelo (ma t/m vr: 10:00-18:00 uur)

4. Levertijd
De levertijd hangt af van de oplages en het aantal aanvragen van die week. Gemiddeld zijn in staat om binnen 1 week uw bestelde wandbekleding bij u te leveren. 

 

De waardering van www.multitex-pro.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.